Skoči na glavno vsebino

Podružnica Portorož

OSNOVNA ŠOLA CIRILA KOSMAČA PIRAN
PODRUŽNICA PORTOROŽ
Sončna pot 20b, 6320 Portorož

Telefon: 051 623 868

Podružnična šola Portorož leži na hribu nad mestnim jedrom Portoroža.

Skrita med zelenjem nudi prostor štirim oddelkom razredne stopnje. Opremljena je s telovadnico, manjšo knjižnico, zbornico, kabineti, jedilnico in razdelilno kuhinjo.

V letošnjem šolskem letu poleg rednega pouka, 59 učencem ponuja pester izbor interesnih dejavnosti ter sprostitve ob igri na igrišču. Zaradi njene majhnosti se tudi najmlajši učenci počutijo domače in samostojno odkrivajo skrite kotičke.

Delo naše podružnice je tesno povezano z delom matične šole. Skozi različne dejavnosti je podružnična šola vpeta v življenje in delo širše okolice.

S svojim znanjem in izkušnjami nam pouk večkrat obogatijo starši in zunanji sodelavci. Obiščejo nas tudi babice in dedki ter krajani, ki nas skozi zanimiva življenjska pripovedovanja in pričevanja, učijo pomena delavnosti, zavedanja pripadnosti kraju in krepitvi identitete.

S spodbudami in pozitivno naravnanostjo z nami sklepajo vezi, ki se ohranjajo skozi čas.

S trudom, vztrajnostjo in dobro voljo lahko dosežemo cilje, ki si jih zastavimo. Na svoji poti odkrivanja in učenja se učimo  biti spoštljivi, solidarni, krepimo in ohranjamo dobre medosebne odnose ter vsak dan postajamo odgovornejši in samostojnejši. Učimo se za življenje.

 

Vodja podružnice

Svetlana Bogatinov

(Visited 6.121 times, 1 visits today)
Dostopnost